Saltar al contenido

Campanya de l'alcaldable Marc Aloy per ERC Manresa

Primer de tot volem comentar que No tenim cap posicionament polític, senzillament oferim el millor servei als nostres clients. 

En aquesta ocasió, el departament de campanya de l’alcaldable de Marc Aloy ens va seleccionar per realitzar la producció de l’esdeveniment on s’iniciava la campanya per les eleccions del proper maig del 2023. 

L’objectiu era ben clar, una bona disposició técnica pels assistents que van estar convidats a l’esdeveniment i que tothom gaudís d’una gran experiència.

1) ¿Que ens va demanar el client?

Primerament, el client ens va demanar exclusivament un concert per amenitzar la vetllada, seguidament però, com a experts en la distribució de l’esdeveniment i la producció tècnica, vam proposar la coordinació de tot l’acte. I així va ser, finalment ens vam encarregar de la sonorització de l’espai, regidoria tècnica i el concert.

2) Com ho vam aconseguir?

Disposar del millor equip de treball és clau per poder realitzar la millor producció.

  • Vam coordinar tot l’equip tècnic necessari per poder sonoritzar amb altaveus i microfonia de qualitat un espai que és molt dificil. Es va realitzar al Museu de l’aigua de Manresa, antic museu de la tècnica, al mateix espai on es fa la Fira Mediterrània de Manresa, on l’acústica, per les seves voltes i la seva construcció agafa una reverberació massa present perquè el text parlat s’escolti adequadament. Realitzar un bon estudi de l’espai va ser una de les claus de l’èxit.
  • La il·luminació de l’acte és una de les coses claus que queden potser desepercebudes però juntament amb un bon so fan que l’esdeveniment agafi una força que realçarà tot allò que passi davnt de la mirada de l’espectador.
  • I tot això ben disimulat i camuflat entre la bonica pedra que vesteix l’espai, perquè és molt maco veure la pedra il·luminada però no ho és tant quan els cables necessaris per il·luminar o sonoritzar l’espai travessen de punta a punta. Cada detall és important, cada matís conta per torbar l’excel·lencia de l’esdeveniment.
  • En el moment de pensar en una producció d’aquestes carecterístiques, molta gent no pensaria en moltes coses que envolten l’esdeveniment. Com col·locades estan les taules, quina distribució tenen les cadires dels assistents per a una millor recepció del missatge, la col·locació d’una moqueta per l’envelliment de l’espai i a la vegada per una millor sonorització. El mateix passa amb el cortinatge, no sempre les cortines hi son per fer bonic, sinó que tenen una funcionalitat acústica molt necessària.

EL RESULTAT

Aquesta gent son la creme de la creme. Ni dubteu que son la millor opció! Professionalitat màxima en l’organitzacio de l’esdeveniment que vam encarregar-los, i la música una autèntica meravella.

Ferran Martinez - Director de Company de ERC

5/5